♥Selamat Datang Ke Zayra Collections♥

☆ORDER FORM☆

Name:
Email Address:
Contact No (HP)
Address
Details Order
Payment Method Maybank
Cimb
Interbank
Western Union

Click here to create your own form.

Thursday, December 2, 2010

NEW ARRIVAL : MARBLE SHAWL RM12 ONLY!

Posted by ♥zayra♥ at 6:12 AM


Kod : Marble Shawl
Price : RM12
Min Order : 10pcs
Colour : Black,White,Purple,Pink,Grey,Cream,Blue,Red,Choc,Yellow,Orange.

TUDUNG SYRIA PLAIN WITH INNER CLIP RM12 ONLY!

Posted by ♥zayra♥ at 5:58 AM

Tudung syria
Material : Lycra
Min Order : 10pcs
Price : RM12
Colour : Black,White,Pink,Purple,Green,Grey,Cream,Choc,Red,Orange,Yellow..etc

INNER 2 TONE CLIP RM6 ONLY!

Posted by ♥zayra♥ at 5:53 AM
Inner 2 tone clip.
Material : Lycra 2 tone
Min Order : 10pcs
Price : Rm6

Monday, November 29, 2010

INNER NECK COVER

Posted by ♥zayra♥ at 6:54 AM
inner neck cover 2 tone
only rm7/pcs for wholesale..
innerni panjang...materialnye cotton n tak panas..
beli satu inner, dpt 2 warne...jimatkan...
nije contoh gambar yang sempat zayra tangkap yg dikidnap dari customer..hehe


Sunday, November 28, 2010

NEW ARRIVAL SHAWL AT ZAYRA RM5/PCS

Posted by ♥zayra♥ at 1:47 AM
 HOT SELLING!

Abstract yang cantik dgn colour yang menarik..:-)

Sunday, November 21, 2010

VARIETY GORGEOUS SHAWL IN DA' HOUSE

Posted by ♥zayra♥ at 4:57 AM
yg ni namenyer CRUMPLE SHAWL 2 TONE.Hargenye RM14/pcs untuk wholesale.Material cotton yang tak panas.Sangat simple n sweet.Colour yang available suah tentunya pink,purple,orange,green,blue,choc,yellow and many more....


Yang ni pulak namenye SHAWL QASEH. Sangat gojes n menarik. RM15/pcs untuk wholesale.Material cotton.Kepada semua adik manis...kalo nk lg gojessss meh cuba pakai shawl ni yer..huhu

Shawl ni diberi nama SHAWL QASIDAH. RM10/pcs jer....murahkan...Shawlni macam shawl yang lain jugak..cuma yang uniknyer shawlni mempunyai corak yang ditebuk pada kainnyer sendiri..unikkan..sangat sopan dan ayu kalo pakai shawl ni..:-)


COTTON BALL diberi nama. Cuma RM15/pcs untuk borong, Material cotton yang lembut. Shawlni sesuai untuk si gadis yang ingin menampilkan kelainan. Sgt cute kerana anda akan dikelilingi dengan cute ball disekeliling anda..


Saturday, November 20, 2010

INNER NECK COVER N SHAWL BALQISH!

Posted by ♥zayra♥ at 12:50 AM




Inner neck cotton.Material chiffon. Innerni melekap didahi tau, mungkin sbb muka patungni runcing, nampak macam ade awning.Inner ni bagus untuk menutup aurat pada bahagian leher kalau pakai shawl yang agak jarang.Harge rm8/pcs untuk borong. Tapi buat masa skangni stock dah abis, nnti dh restock zayra update tau..






Ni adalah shawl Balqish namanyer..sesedap nmenyer, shawl ini sgt cantik dengan material kain mortada yg tidak terlalu licin. Disekeliling shawl ini dijahit dengan batu yang cantik menambahkan lagi seri bg si pemakai. Kalau tak caye cubalah pakai nanti..:-)

Thursday, December 2, 2010

NEW ARRIVAL : MARBLE SHAWL RM12 ONLY!



Kod : Marble Shawl
Price : RM12
Min Order : 10pcs
Colour : Black,White,Purple,Pink,Grey,Cream,Blue,Red,Choc,Yellow,Orange.

TUDUNG SYRIA PLAIN WITH INNER CLIP RM12 ONLY!


Tudung syria
Material : Lycra
Min Order : 10pcs
Price : RM12
Colour : Black,White,Pink,Purple,Green,Grey,Cream,Choc,Red,Orange,Yellow..etc

INNER 2 TONE CLIP RM6 ONLY!

Inner 2 tone clip.
Material : Lycra 2 tone
Min Order : 10pcs
Price : Rm6

Monday, November 29, 2010

INNER NECK COVER

inner neck cover 2 tone
only rm7/pcs for wholesale..
innerni panjang...materialnye cotton n tak panas..
beli satu inner, dpt 2 warne...jimatkan...
nije contoh gambar yang sempat zayra tangkap yg dikidnap dari customer..hehe


Sunday, November 28, 2010

NEW ARRIVAL SHAWL AT ZAYRA RM5/PCS

 HOT SELLING!

Abstract yang cantik dgn colour yang menarik..:-)

Sunday, November 21, 2010

VARIETY GORGEOUS SHAWL IN DA' HOUSE

yg ni namenyer CRUMPLE SHAWL 2 TONE.Hargenye RM14/pcs untuk wholesale.Material cotton yang tak panas.Sangat simple n sweet.Colour yang available suah tentunya pink,purple,orange,green,blue,choc,yellow and many more....


Yang ni pulak namenye SHAWL QASEH. Sangat gojes n menarik. RM15/pcs untuk wholesale.Material cotton.Kepada semua adik manis...kalo nk lg gojessss meh cuba pakai shawl ni yer..huhu

Shawl ni diberi nama SHAWL QASIDAH. RM10/pcs jer....murahkan...Shawlni macam shawl yang lain jugak..cuma yang uniknyer shawlni mempunyai corak yang ditebuk pada kainnyer sendiri..unikkan..sangat sopan dan ayu kalo pakai shawl ni..:-)


COTTON BALL diberi nama. Cuma RM15/pcs untuk borong, Material cotton yang lembut. Shawlni sesuai untuk si gadis yang ingin menampilkan kelainan. Sgt cute kerana anda akan dikelilingi dengan cute ball disekeliling anda..


Saturday, November 20, 2010

INNER NECK COVER N SHAWL BALQISH!





Inner neck cotton.Material chiffon. Innerni melekap didahi tau, mungkin sbb muka patungni runcing, nampak macam ade awning.Inner ni bagus untuk menutup aurat pada bahagian leher kalau pakai shawl yang agak jarang.Harge rm8/pcs untuk borong. Tapi buat masa skangni stock dah abis, nnti dh restock zayra update tau..






Ni adalah shawl Balqish namanyer..sesedap nmenyer, shawl ini sgt cantik dengan material kain mortada yg tidak terlalu licin. Disekeliling shawl ini dijahit dengan batu yang cantik menambahkan lagi seri bg si pemakai. Kalau tak caye cubalah pakai nanti..:-)
 

♥..::zayra-collections::...♥ Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal